LUCAS & ARTHUR
JUSSEN


ALEXANDRE
THARAUD

CLAIRE
HUANGCI

FREDDY
KEMPF


ANDREW
TYSON

GORAN
FILIPEC

STEPHEN
KOVACEVICH

YEOL EUM
SON

JEUNG BEUM
SOHN
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
3 Eki 2018 13 Kas 2018 15 Ara 2018 12 Ock 2019 15 Şub 2019 13 Mar 2019 12 Nis 2019 11 May 2019 14 Haz 2019
SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed

İstanbul Resitalleri’nin Yeni Sezon Açılışı Lucas (1993) ve Arthur (1996) Jussen kardeşler ile gerçekleşiyor! Steinway sanatçısı olan bugüne kadar Deutsche Grammophon etiketiyle yayınlanmış beş albümü bulunan yeni kuşağın ödüllü ve sıra dışı piyanistlerini De Telegraaf şöyle tanımlıyor “İki Ruh Tek Akıl!”


Dünya çapında ve önemli orkestralarla verdiği konserlerinin yanı sıra müzikal alandaki başarıları nedeniyle Fransa Kültür Bakanlığı tarafından ‘Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres’ ile ödüllendirilen sanatçının yayınlanmış 37 albümü bulunuyor. Haneke’nin ödüllü “Amour” filminin müziklerinde de Tharaud’un imzası var.



10 yaşında “Harika Çocuk” olarak ABD Başkanı Bill Clinton için özel bir konserde çalan Çin asıllı Amerikalı sanatçı, prestijli ARD Uluslararası Müzik Yarışması 2.’liği, Van Cliburn Jüri Özel Ödülü’nün yanı sıra ABD’de ve Almanya’da iki uluslararası Chopin yarışmasını kazandı.




Günümüzün en çok beğenilen piyanistlerinden ve dünya çapında konserler veren Freddy Kempf, kazandığı uluslararası yarışmalarla dikkatleri üzerine çekti. Bugün 20’den fazla albümü ve Youtube’da 1 milyondan fazla izlenen videoları ile İngiliz piyanisti The Telegraph “Sizi yakacak derecede yoğun ve müziğe odaklı” şeklinde tanımlıyor...



En son, Zürih’te 3 yılda bir düzenlenen Dünya’nın en prestijli uluslararası piyano yarışmalarından Geza Anda’nın 2015 Birincisi ve aynı zamanda Gina Bachauer Piyano Yarışması Birincilik ve Arthur Rubinstein Özel Ödülü’nün de sahibi.




“Piyanonun Paganinisi!” 37 yaşındaki Hırvat piyanist, en son çıkan Paganini albümü ile geçmişte Horowitz, Brendel ve Pollini gibi isimlere verilen “Ferenc Liszt Society Grand Prix du Disque” ile ödüllendildi.




Günümüzün efsanevi piyanistlerinden 78 yaşındaki Kovacevich’i ünlü İngiliz şef Leopold Stokowski yazdığı bir notta şöyle tanımlamıştır “Philadelphia Orkestrası ile yapmaya çalıştığım şeyi, ayaklarınızla yapıyorsunuz!” Kaçırılmayacak bir konser! 




Her iki önemli uluslararası yarışmadan (Tchaikovsky International Piano Competition 2011 & Van Cliburn International Piano Competition 2009) kazandığı ikincilik ödülleri ile dünya piyanistler ligine giriş yapan Koreli piyanist Yeol Eum Son’un adı BBC Music ve The Times gibi yayınlarda övgülerle yer alıyor.



Dünyanın en prestijli uluslararası piyano yarışmalarından Münih'te düzenlenen ARD Uluslararası Müzik Yarışması 2017 Birincisi SOHN, aynı zamanda bu önemli yarışmayı kazanan ilk Koreli Piyanist olma ünvanını da taşıyor!





V i z o n S h o w ®   y a p ı m ı d ı r .
   
 

Hosted by