JEAN EFFLAM
BAVOUZET

NATASHA
PAREMSKI

JOHN

O'CONOR

ALEXEI
VOLODIN


PETER
JABLONSKI

CRISTINA
ORTIZ

OLIVER
SCHNYDER

PAOLO
RESTANI

ROLAND PÖNTİNEN
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
15 Eki 2016 19 Kas 2016 16 Ara 2016 14 Ock 2017 14 Şub 2017 16 Mar 2017 15 Nis 2017 12 May 2017 10 Haz 2017
SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed

10. Sezon Açılışı, resitallerin ilk sanatçısı ünlü Fransız virtüöz Bavouzet ile! 2009 BBC Müzik Ödülleri “Yılın En İyi Enstrümantal Albümü” 2011 Gramophone Ödülleri “En İyi Konçerto” 2012 ICMA (International Classical Music Awards) “Yılın Sanatçısı”


“Scriabin’in bile elini sakatladığı söylenen ‘Islamey Fantasy’de güçlü tekniği ile piyanoya meydan okudu! “ New York Times. 2006 “Gilmore Young Artist Award”, 2007 “Prix Montblanc”, 2012 “Bronislaw Kaper Büyük Ödülü”.



Dünyanın en iyi Beethoven yorumcularından, hocaların hocası John O’Conor, sayısız madalya, nişan, ünvan ve ödüle sahip. İrlanda Kraliyet Müzik Akademisi Onursal Üyesi ve en önemli uluslararası yarışma jürilerinin vazgeçilmez ismi.


Günümüzün en iyi Rus piyanistlerinden kabul edilen Volodin, son yıllarda müthiş beğeni toplayan ve dünyanın dört bir yanında birbiri ardına soluksuz verdiği resital ve konserleri ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor.



Jablonski, 10. Sezonu Sevgililer Günü özel resitali ile kutluyor! “Hayatınızda bir veya birkaç kez böyle bir şeyle karşılaşabilirsiniz. Bir müzisyen, olağanüstü bir yetenek, çok iyi bildiğinizi sandığınız bir eseri size yeniden, yeni baştan düşündürür...” Washington Post


35 albümü ve 30 yılı aşkın konser piyanistliği ile “Piyanonun Büyük Hanımefendisi” kabul edilen altın madalyalı Cristina Ortiz, 10. Yılı “Saf Chopin” özel resitali ile taçlandırıyor.


“Tuşların İsviçreli starı” olarak bilinen Oliver Schnyder’ın piyanizmi dünya basınında efsanevi virtüözler Kempff, Barenboim, Fleisher, Perahia ve Brendel ile karşılaştırılıyor! Son 15 yıldır dünya salonlarında İsviçre bayrağını gururla taşıyor!


Klasik müzik dünyasının en popüler İtalyan virtüözlerinden Restani, 35 yıllık müzik kariyeri ve özellikle romantik dönem repertuarındaki usta yorumları ile dünya salonlarının en gözde İtalyan piyanistlerinden.



İstanbul Resitalleri 10. Sezon Finali, 90’ın üzerinde albüme ve İsveç Kraliyet Madalyası “Litteris et Artibus”e sahip dünyaca ünlü piyano virtüözü Roland Pöntinen ile gerçekleşiyor.



V i z o n S h o w ®   y a p ı m ı d ı r .
   
 

Hosted by