PAOLO
RESTANI
OPHELIE GAILLARD LLYR
WILLIAMS
XUEFEI
YANG
ALEXEI VOLODIN ANGELA HEWITT VANESSA WAGNER JOHN
O'CONOR
JEAN-EFFLAM BAVOUZET
piyano
çello
piyano
gitar
piyano
piyano
piyano
piyano
piyano
4 Ekm 2012 16 Kas 2012 15 Ara 2012 17 Ock 2013 15 Şub 2013 15 Mar 2013 11 Nis 2013 10 May 2013 8 Haz 2013
SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed

Paolo Restani için "bir kez dinlediniz mi bir daha asla unutamazsınız" deniliyor. Romantik repertuarın İtalyan ustası, Riccardo Muti ekibi olarak bilinen seçkin müzisyenler çevresinin önemli bir üyesi.


Fransız çelist Ophelie Gaillard, 300 yıllık çellosu ile geliyor. Fransa'da "Yılın Sanatçısı" seçilen Gailard bugün, birincilik ve önemli dereceler kazandığı yarışmaların jüri üyesi koltuğunda oturuyor..



Galler Piyanisti Llyr Williams, Royal Academy'den en yüksek dereceyle mezun oldu ve Borletti-Buitoni Trust Ödülü'ne layık görüldü. Hayatı, Galler BAFTA'sında "En İyi Müzik Programı" ödülü kazandı. "Times" Williams için "Zamanımızın en büyük müzizyenlerinden biri" diyor..



Klasik gitarın dünya çapındaki birkaç isminden biri olan Yang 14 yaşında Rodrigo'ya 17 yaşında John Williams'a çaldı. Yang'ın 2012'de yayınlanan "Bach Konçertoları" albümü Amazon String Concertos listelerinde bir numara oldu..



Rus piyano ekolünün günümüzdeki en önemli isimlerinden Volodin, dünyanın en prestijli salonlarındaki resitalleri ve en büyük orkestraları ile verdiği konserleri ile ortalığı kasıp kavuran müthiş bir piyanist.



İngiliz Kraliyet Nişanı ve Kanada Devlet Nişanı sahibi Hewitt için 'Guardian', "Çağımızın en önde gelen Bach piyanisti" diyor.
Efsanevi Kanada'lı piyanist, 2006 Gramophone Ödülleri'nde "Yılın Sanatçısı", 2010 MIDEM Classical Award'da "Yılın Enstrümantalisti" seçildi.



Enerji ve ateş dolu Fransız piyanisti, retrospektif Fransız repertuarının derin müzisyeni, “Victoire de la Musique“ sahibi Vanessa Wagner'in bugüne kadar yayınlanmış yedi solo albümü bulunuyor.



Büyük Beethoven yorumcusu, O'Conor, "Piyanonun Gerçek Şairi" olarak tanımlanıyor. 16 yıllık 'İrlanda Kraliyet Müzik Akademisi Başkanlığı'nın ardından en prestijli uluslararası piyano yarışmalarında baş jüri üyesi olarak yer alıyor.



Fransız virtüöz piyanist, 2010 ICMA "En İyi Enstrümantal Albüm", 2011 Gramophone "En İyi Konçerto" 2012 BBC Music "En İyi Orkestral Albüm" ve 2012 ICMA "Yılın Sanatçısı" da dahil son yıllarda klasik müzik dünyasının neredeyse tüm ödüllerini topladı..



V i z o n S h o w ®   y a p ı m ı d ı r .
   
 

Hosted by