ALEXEI VOLODIN NATASHA
PAREMSKI
TAMARA
STEFANOVICH
ROMAIN DESCHARMES XUEFEI
YANG
JOSEPH
MOOG
SIMONE
DINNERSTEIN
SUNWOOK KIM OLIVER SCHNYDER
piyano
piyano
piyano
piyano
gitar
piyano
piyano
piyano
piyano
17 Eki 2014 8 Kas 2014 11 Ara 2014 16 Ock 2015 14 Şub 2015 12 Mar 2015 10 Nis 2015 9 May 2015 4 Haz 2015
SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed SSM the Seed

Rus piyano ekolünün günümüzdeki en önemli isimlerinden Volodin, dünyanın en prestijli salonlarındaki resitalleri ve en büyük orkestraları ile verdiği konserleri ile ortalığı kasıp kavuran müthiş bir piyanist.


Rus asıllı Amerikan piyanisti Natasha Paremski, kusursuz tekniği, istikrarlı, gözalıcı ve enerjik performansları ile ilham verici bir yorumculuk gücüne sahip. Paremski 2006’da “Gilmore Young Artists Award” kazandı.



Pierre Laurent Aimard’ın 4 el partneri, özel bir yetenek ve yaratıcılık isteyen ilginç resital programları ile ünlü Tamara Stefanovich, İstanbul’da bu kez Charles Ives ve Robert Schumann seslendiriyor. Sanatçının Turangalia videosu Grammy'ye aday gösterildi.



2006 Dublin Uluslararası Piyano Yarışması Birincisi Romain Descharmes, sadece kazandığı ödüllerle değil parlak tekniği ve özgün piyanizmi ile de yeni kuşağın en iyi Fransız piyano ustalarından! Sanatçının Ravel albümü, en çok satan Ravel albümleri arasına girdi.



Klasik gitarın dünya çapındaki birkaç isminden biri olan Yang 14 yaşında Rodrigo'ya 17 yaşında John Williams'a çaldı. Yang'ın 2012'de yayınlanan "Bach Konçertoları" albümü Amazon String Concertos listelerinde bir numara oldu.



ICMA 2014 Uluslararası Klasik Müzik Ödülleri'nde "Yılın En İyi Solo Albümü" ödülünü kazanan Alman piyanist Joseph Moog çalınması yürek isteyen zorlu eserleri seçme konusundaki cesareti ile ünlü.



Amerikalı Bach piyanisti Simone Dinnerstein, Time dergisinden bile olumlu eleşitiriler alan, New York Philarmonic’le sahneye çıkan, albümleri Telarc ve Sony gibi markalarca yayınlanan yüksek ve derin bir piyanist. New York’tan geliyor.



Leeds Uluslararası Piyano Yarışması Birincisi Sunwook Kim, yarışmaya 48 ülkeden katılan 235 piyanist arasından birincilik kazanarak dünya piyanistleri arasına giriş yaptı. İlk albümü, Deutche Grammophon tarafından yayınlandı.



Washington Post'un "aristokrat bir müzisyen" dediği Oliver Schnyder'in piyanizmi dünya basınında efsanevi virtüözler Kempff, Perahia ve Brendel ile kıyaslanıyor.. Alman Süddeutsche Zeitung ise sanatçı için "Tuşların İsviçreli starı" diyor.



V i z o n S h o w ®   y a p ı m ı d ı r .
   
 

Hosted by