Değerli Dostlarımız,

Sizlerin de bildiği üzere 2019 sezonumuzun bahar konserlerini tüm dünyada etkili olan Covid-19 salgını ve ülke çapında uygulanan kısıtlamalar çerçevesinde ertelemek zorunda kaldık. Bu ertelemeyi yaparken ümidimiz, pandeminin etkilerinin zaman içerisinde azalması ve İstanbul Resitalleri'nin yeni sezonuna, ertelemek zorunda kaldığımız sanatçıların konserleri öncelikli olmak üzere, her zaman ki gibi Ekim ayında başlamaktı.

Ne var ki, Eylül ayının gelişiyle birlikte salgının seyrinde bir gerileme olmayışı ve hastalıklara açık sonbahar ve kış mevsimlerinin geliyor olması bizleri, siz değerli dostlarımızın sağlığını öncelikli olarak düşünmeye mecbur kıldı. Bu kapsamda yaptığımız değerlendirmeler neticesinde İstanbul Resitalleri'ne bir sezon ara verme kararı aldığımızı üzüntüyle duyurmak istiyoruz.

İstanbul Resitalleri 2021-2022 sezon programını, abonelerimiz ve VIP listemizde yer alan dostlarımız başta olmak üzere Haziran 2021 itibariyle paylaşmayı planladığımızı belirtmek isteriz.

Bu süreçte bizlerden haberdar olmak isterseniz iletisim@istanbulresitalleri.com email adresi her zaman siz değerli dostlarımızın iletişimine açık olacaktır.

Sağlıklı ve güzel günlerde görüşmek dileğiyle...

En derin saygı, sevgi ve özlemlerimizle,

İstanbul Resitalleri

2019 - 2020 SEZONU